Β. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 

    Greek
English

 

 

 

Φωτογραφίες Άλλης Μεριάς

Άλλη Μεριά

 

Φωτογραφίες Αγριάς Βόλου

Αγριά

 

 

 Ταυτότητα ακινήτου:

Είδος ακινήτου:

Διαμερίσματα

Περιοχή:

(ΠΑΡΑΛΙΑ  Α Γ Ρ Ι Α Σ)  ΠΡΟΑΣΤΙΟ  ΒΟΛΟΥ 6  Km

Τοποθεσία:

Νομός Μαγνησίας

Πόλη / Θέση:

(ΠΑΡΑΛΙΑ  Α Γ Ρ Ι Α Σ)  Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Έτος κατασκευής:

Υπό  Κατασκευή

Περιγραφή:

    Οι κατοικίες ανήκουν σε συγκρότημα τριών Πολυκατοικιών προσφάτως περαιωμένες , στον Οικισμό της Άγριάς μόλις 6,0 Km από τον Βόλο στον παραλιακό δρόμο για τις ακτές του Παγασητικού.    

    Στις εν λόγο οικοδομές δυο εκ των τριών είναι μπροστά επάνω στο κύμα και η Τρίτη βλέπει B.Ανατολικά στον πρώτο παράλληλο δρόμο της παραλίας.
Πρόκειται για έξυπνη & λειτουργική σχεδίαση διαμερισμάτων (2) δύο & (3) τριών δωματίων με πολύ καλή κατασκευή, δανειζόμενοι τις προδιαγραφές «Βίλας» που προσφάτως υλοποιήσαμε στην «Άλλη Μεριά». με απαράμιλλη θέα τις ακτές του Βόλου και τα ηλιοβασιλέματά του.        
Διαθέτουν δύο ή τρία πλήρη υπνοδωμάτια, ένα ή δύο λουτρά, Κουζίνα πολυτελείας Ιταλίας, σαλόνι από γρανίτη με Τζάκι επίσης από Γρανίτη, Τραπεζαρία, πλούσιες βεράντες, καθώς και ανοιχτό χώρο Στάθμευσης αυτοκινήτου.

 Πρόκειται για λειτουργικές κατασκευές εμβαδού από 50 τ.μ έως 106 τ.μ κατάλληλες για μόνιμη διαμονή ή χειμερινές και θερινές αποδράσεις για περιηγήσεις στο βουνό και διακοπές στην θάλασσα. Η Μαγνησία βρίθει από πεδία εκδηλώσεων
Οι τιμές των κατοικιών αυτών διαμορφώνονται από € 1.750 - € 28.000 / τ.μ.

 

Βασικά:

Υπνοδωμάτια:

2-3

Μπάνια        :

1

WC με ντους:

0

Θέρμανση    :

Αυτόνομη

Αποθήκη      :

0

Parking:

Υπαίθριος χώρος

Θέα:

Βόλος Παγασητικός

 

  Χαρακτηριστικά:

Τζάκι:

ΝΑΙ

 

 

 Μεγέθη:

Κτήριο (συνολικά):

70-105

Υπόγειο:

 

Ισόγειο:

 

1ος όροφος:

 

Βεράντα:

6-10 +

 

 Αποστάσεις:

Αεροδρόμιο

20 χλμ.

Λιμάνι

3,0 χλμ.

Πόλη/Χωριό

0,0 Km.

Στάση λεωφορείου

50 μ.

Ιατρικό κέντρο

0,5 Km

 

Ιδιαίτερα Τεχνικά & Αισθητικά χαρακτηριστικά.     

    Ο Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός διέπεται εκτός από την παραδοσιακή γραμμή όπου πρέπει να εφαρμόσουμε από πνεύμα ελευθερίας και πληθωρικότητας τόσο σε διαστάσεις κυρίων χώρων υποδοχής  και υπνοδωματίων, όσο και στα επί μέρους στοιχεία που συνθέτουν τους λοιπούς χώρους του διαμερίσματος, η ποιότητα, η λεπτομέρεια , ο χρωματικός συνδυασμός, διότι γνώμονας μας είναι να δώσουμε την εναλλακτική αισθητική και λειτουργικότητας του διαμερίσματος.   

           Διαθέτουν  δύο ή τρία πλήρη άνετα υπνοδωμάτια με πλήρη ανάπτυξη σε Ντουλάπες, παντού σπατουλαριστά (ήτοι λείες επιφάνειες ), πλούσια σε εγκατάσταση ηλεκτρικών TV Τηλ. και A/C πριζών. Ένα λουτρό σωστών διαστάσεων άψογης επιλογής κεραμικών τόσο ποιοτικής όσο και αισθητικής,   Κουζίνα Ιταλικής πολυτέλειας με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και αισθητικά αναβαθμισμένης λειτουργικότητας, Σαλόνι με Τζάκι από Γρανίτη Τραπεζαρία, επίσης σπατουλαριστά με πλήρη εγκατάσταση πριζών. Κουφώματα, εξωτερικά αλλά και εσωτερικές πόρτες, Γερμανικά από ξύλο Μεράντι με διπλά τζάμια. Δάπεδα από πλακάκια γρανίτη Α' ποιότητας. Εξώπορτες ασφαλείας θωρακισμένες. Βεράντες πλούσιες τόσο στο ισόγειο όσο και στον Α’ και Β’ όροφο. Ανοιχτός χώρος Στάθμευσης αυτοκινήτου με ιδιαίτερη μεταλλική Είσοδο.

 

 

Κάντε κλικ στις εικόνες για να τις δείτε σε φυσικό μέγεθος


Για περισσότερες φωτογραφίες κάνετε κλίκ.